Copyright © 2023. All Rights Reserved

Коледна азбука за деца

34,99 лв.
+ -
Купи
Моля, изберете:

Коледна азбука - образователен комплект карти за деца

 

Коледната азбука се състои от 30 образователни карти с българската азбука, с ръчно изрисувани илюстрации на коледна тематика, изобразяващи думи, асоциирани с трепетното очакване на Коледа.

 

Подходящи са дечица - събуждат любопитството към буквите, научаването на нови думи, цветове и светове, докато децата се забавляват с коледните образи.

 

Всяка карта е изработена от здрав и дебел картон, което спомага за по-добрата издръжливост и устойчивост в детските ръчички. Те са опаковани в надписано текстилно памучно пликче и кутия, което ги прави лесни за съхранение и пренасяне и много подходящи за подарък.

 

Картите са ярки и цветни, с ръчно рисувани илюстрации на лицевата страна, които представят различни думи, с които асоциираме Коледа. Това не само прави ученето забавно, но и развива въображението и творческите способности на децата.

 

На гърба на всяка карта е написана съответната буква от азбуката. Това помага на децата да свържат звука на буквата със съответната илюстрация и да усвоят правилното произношение. Това прави и картите подходящи за включване в различни игри като например такава за трениране на паметта при по-големи дечица.

 

Образователният комплект карти “Коледна азбука” е добра идея за подарък за деца, които започват да учат буквите или за тези, които искат да затвърдят своите знания. Те съчетават забавление и образование, като същевременно развиват важни умения като разпознаване на букви, въображение и творческо мислене.


Препоръчителен родителски контрол при игра с картите.